Η βαθμολογία σας: 5.0
Rating: 4.7 - 6 ψηφοφορίες

Κωδικός έκπτωσης IHG & κουπόνια

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε 8 έγκυρους κωδικούς κουπονιών και προσφορές που θα λειτουργήσουν για την IHG τον Ιούνιο του 2024

Η IHG συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ξενοδοχειακές εταιρείες στον κόσμο με παρουσία σε σχεδόν 100 χώρες. Η IHG προσφέρει μια τεράστια γκάμα από είδη ξενοδοχείων σε λογική τιμή. Η IHG αγαπιέται από εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, καθώς ο κύριος σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των πελατών. Ο κωδικός κουπονιού IHG βρίσκεται παρακάτω και είναι πολύ δημοφιλής.

Εάν πρέπει να προσέχετε για ταξιδιωτικές προσφορές, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε έως και 20% κλείνοντας έγκαιρα τη διαμονή σας. Για να το θέσω διαφορετικά, θα δείτε σχεδόν όλες τις διαθέσιμες προσφορές της IHG στην ίδια ακριβώς στάση. Με τα ξενοδοχεία IHG σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να κάνετε κράτηση για διαμονή σε μερικούς από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς και πολιτιστικούς κόμβους του κόσμου και με μια επιλογή επωνυμιών σε διάφορα σημεία τιμών, δεν χρειάζεται να κάνετε κράτηση για να μείνετε μέσα σε αυτά. Κάθε ξενοδοχείο παρέχει διάφορα επίπεδα εξαργύρωσης, ώστε να μπορείτε να βελτιστοποιήσετε πραγματικά τις ανταμοιβές σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ξενοδοχεία φιλικά προς τα κατοικίδια. Ο στόχος του ομίλου εταιρειών IHG ήταν πάντα ευθυγραμμισμένος με την παροχή καθαρής πολυτέλειας και αληθινής φιλοξενίας στους πελάτες τους. Πολύ απλά, υπάρχουν μάζες από αξιόπιστα ονόματα για να διαλέξετε και δεν έχουμε αναφέρει ακόμη μια σειρά από τις λιγότερο γνωστές μάρκες Η επιλογή της τέλειας επωνυμίας IHG είναι το αρχικό βήμα για να βρείτε την τέλεια διαμονή σας, αλλά μην τηρείτε απλώς τις ονόματα που γνωρίζετε.

Με τα κουπόνια ξενοδοχείων IHG, μπορείτε να κλείσετε ένα υπέροχο πακέτο διακοπών και εάν κάνετε κράτηση νωρίς, σίγουρα θα εξοικονομήσετε περισσότερα. Κανονικά, υπάρχει ένα μικρό πλαίσιο στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς που σας υπενθυμίζει να εισάγετε έναν κωδικό προσφοράς. Το αντικείμενο πρέπει να είναι άθικτο. Ο κωδικός προσφοράς IHG είναι κωδικοποιημένος ειδικά για αντικείμενα που ενδέχεται να είναι σε προσφορά. Καθώς μπορείτε να εφαρμόσετε τον κωδικό προσφοράς IHG και να λάβετε την έκπτωση που εφαρμόζεται αυτόματα στην πρώτη σας βόλτα στις ΗΠΑ, οι πόντοι σας στο IHG Rewards Club έρχονται χρησιμοποιώντας ένα κουπόνι το οποίο θα πρέπει να εφαρμοστεί στον λογαριασμό σας μέσω του ιστότοπου της IHG.

...Διαβάστε περισσότερα