Η βαθμολογία σας: 4.8
Rating: 4.8 - 6 ψηφοφορίες

porzellantreff.de Κωδικός Έκπτωσης & Κουπόνια

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε 8 έγκυρους κωδικούς κουπονιών και προσφορές που θα λειτουργήσουν για το porzellantreff.de τον Ιούνιο του 2024

Το Porzellantreff.de είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πορσελάνης, γυαλιού, κεραμικών επιτραπέζιων σκευών και μαχαιροπήρουνων από τη Γερμανία με κορυφαίες ευρωπαϊκές μάρκες όπως οι Villeroy & Boch, Rosenthal, Rosenthal Versace, Wedgwood και Le Creuset. Για κάθε μάρκα πορσελάνης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα κουπόνια Porzellantreff από την παρακάτω λίστα.

Η εμπειρία αυτού του καταστήματος είναι πάνω από 15 χρόνια, δηλαδή έχει πουλήσει κεραμικά είδη στη Γερμανία και σε όλο τον κόσμο σε περισσότερους από μισό εκατομμύριο αγοραστές. Επειδή είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα κεραμικής, κατά μέσο όρο, οι τιμές είναι χαμηλότερες κατά 20% όταν χρησιμοποιείτε ένα εκπτωτικό κουπόνι porzellantreff.de.

Τα προϊόντα από κεραμικά, πορσελάνη, γυαλί, κεραμικά επιτραπέζια σκεύη και μαχαιροπήρουνα παραδίδονται σε όλο τον κόσμο με courier απευθείας από τη Γερμανία. Για καλύτερη επικοινωνία με τους πελάτες, τόσο η σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος όσο και η ηλεκτρονική υποστήριξη είναι στα Αγγλικά, Γερμανικά και Ρωσικά.

Ένα κουπόνι porzellantreff.de μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε από τα 125,000 προϊόντα που είναι μόνιμα σε απόθεμα. Οι ηλεκτρονικές αγορές μπορούν να πληρωθούν με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, VISA, Mastercard, Maestro ή JCB μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή PayPal.

...Διαβάστε περισσότερα